Waarschuwing Warning: Ik kan het configuratie bstand: /www/dataace4/scrapenjoy/scrapenjoy/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
 
  Home » Shop » Disclaimer
  
Shop
NIEUW
> Aanbiedingen
> Boeken & noteren
> Creatief & eigenzinnig
> Draad & naald
> Haken & breien
> Kids & knutselen
> Kralen & bedels
> Lijm & gereedschap
> Opbergen & zo
> Scraps & papier
> Workshops
> Hip handwerk
Merken
Snel Zoeken
 
Informatie
Bestellen & betalen
Levering & retourneren
Veiligheid & privacy
Algemene voorwaarden
Disclaimer  
Op deze website kun je scrapbook materialen bestellen. De informatie op deze site is met uiterste zorg samengesteld. Hoewel Scrap enjoy tracht deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze site geen rechten ontleend worden. Scrap enjoy aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade ten gevolge van mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden. Prijzen en voorwaarden zijn mogelijk aan verandering onderhevig.

Copyright

De Website en alle onderdelen daarvan zijn, met uitzondering van bepaalde hyperlinks, eigendom van Scrap enjoy. Het is niet toegestaan om de Website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiŽren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Scrap enjoy. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze Algemene voorwaarden.
Winkelwagen
0 voorwerpen
Login

Gebruiker

Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?


Nieuwe Klant

Nieuw artikel

Za 3 juli 2010 Basisworkshop scrapbooking
39.00EUR