Waarschuwing Warning: Ik kan het configuratie bstand: /www/dataace4/scrapenjoy/scrapenjoy/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de user permissies goed in.
 
  Home » Shop » Studio
  
Shop
NIEUW
> Aanbiedingen
> Boeken & noteren
> Creatief & eigenzinnig
> Draad & naald
> Haken & breien
> Kids & knutselen
> Kralen & bedels
> Lijm & gereedschap
> Opbergen & zo
> Scraps & papier
> Workshops
> Hip handwerk
Merken
Snel Zoeken
 
Informatie
Bestellen & betalen
Levering & retourneren
Veiligheid & privacy
Algemene voorwaarden
Studio

In Hagestein, nabij Vianen (Utrecht), is de craft  studio van Scrap enjoy gevestigd. In de huiselijke kitchen studio worden regelmatig workshops georganiseerd. Maar voor wie zichzelf niet zo creatief vindt, of echt geen tijd heeft, kan ook terecht  bij Scrap enjoy. Want Scrap enjoy is meer dan een creatieve en inspirerende plek waar je mensen kunt ontmoeten en unieke werkstukken kan maken ... !


Enjoy my scrap en craft studio

I love handicraftScrap enjoy is dus meer... en daarom helpen we je graag verder met dat ene orginele cadeautje. Of met de vraag "wat is scrapbooking nu precies". En met onze custom scrapbook service bespaar je jezelf heel wat tijd! Of wil je alles willen weten over digital scrapbooking? De 10 beste fotografie tips zullen je in iedergeval helpen om de bijzondere momenten in je leven vast te leggen. Moeilijke termen en begrippen? raadpleeg dan onze begrippenlijst. En ook aan nieuwe creatieve materialen geen gebrek. Heeft dit alles je geïnspireerd en wil je zelf aan de slag, organiseer dan je creatieve werkruimte (opnieuw) en lees onze project beschrijvingen van breien en haken tot scrapbooken en meer ... .

> Voor meer inspiratie kijk ook eens op ons weblog Enjoy life.


Hip handwerk

Op zoek naar dat ene orginele cadeautje? Naast workshops en creatieve materialen wil Scrap enjoy ook andere bijzondere vondsten onder de aandacht brengen. Hip handwerk van andere ontwerpers dus! En in de toekomst kan je ook voor unieke cadeautjes van bijvoorbeeld Studio Violet, Rie Elise Larsen, Jurianne Matter en Zoé de las cases bij ons terecht. Alle producten zijn handgemaakt of geproduceerd in limited editions. Scrap enjoy wil op deze manier creatieve semi-professionals en professionals samenbrengen en hen de mogelijkheid geven hun producten op een eenvoudige en goedkope manier te etaleren.

Hippe legertas van Scrap enjoy

Ben jij ook geïnteresseerd om je werk via Scrap enjoy te verkopen. Wij verwelkomen iedereen die reeds een website, winkel of webwinkel heeft waar ze eigen en handgemaakte producten, kunst of retro-artikelen verkoopt. Dit om de kwaliteit van de producten op Scrap enjoy te waarborgen. Heb jij dus hippe en leuke, maar vooral unieke en orginele handgemaakte producten, stuur dan een e-mail naar info@scrapenjoy.com met als onderwerp Hip handwerk. Vermeld ook je naam, bedrijfsnaam, adresgegevens,  telefoonnummer (mobiel) en vergeet niet aan te geven de inkoop- en verkoopadviesprijs van je werk.  

 

Voor meer informatie info@scrapenjoy.com of 0347-778647.

Ga verder
Winkelwagen
0 voorwerpen
Login

Gebruiker

Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?


Nieuwe Klant

Nieuw artikel

Za 3 juli 2010 Basisworkshop scrapbooking
39.00EUR